Vanliga Frågor

Här har du svaren på de allra vanligaste frågorna, om du vill veta mer eller om din fråga inte finns med här så skicka gärna ett e-mail till info@viksbergsgard.se eller ring till oss på 0731-55 55 55.

Vad är ekonomisortering?

Ekonomisortering innebär att det kan förekomma en del defekter. Den vanligaste formen är skönhetsfel som extra kvist, men ibland förekommer även sprickbildning i kant eller kantutskott. Detta gör det att vi rekommenderar att du köper 15-20% extra. Vid köp av första sortering rekommenderas vanligtvis 5% spill.

Vad säljer ni för något?

Vårt fokus är massivt trä alltså mestadels golv, innerpanel, ytterpanel, byggvirke och lister. Titta gärna in våra aktuella annonser både här och på Facebook.

Kan ni skicka virke till mig? Vad kostar frakt?

Vi kan skicka vårat virke med Schenker antingen till en av deras terminaler eller direkt till din adress om du har tillgång till maskin som kan lossa.

Fraktkostnaden brukar ligga på ca 2500 kr per paket på upp till 1000 kg. Som exempel väger 100 kvm innerpanel ungefär 750 kg, men priset varierar beroende på vikt, volym och avstånd. Hör gärna av dig så kan vi göra en prisförfrågan.

När vi skickar med Schenker tar vi betalt i förskott.
 

Hur hittar man till er?

Vårat lager ligger i Fagersta, Västmanland.

Adressen är:
Stålets Väg 5
737 40 Fagersta

Du hittar en karta under "Kontakta oss/Hitta hit".
 

Säljer ni virke till privatkunder?

Givetvis, alla kunder är välkomna!

Hur betalar jag?

I butiken betalar du enkelt med Swish eller kort! Kontanter undanbedes.

Vårat Swish-nr är: 123 238 92 45

Vill du beställa virke ifrån oss med leverans så tar vi betalt i förskott.